Blogg

Jeopardy-kommunicera

Jeopardy-kommunicera Minns du Magnus Härenstam i tv-programmet Jeopardy? I fjorton år hälsade han på i våra hem och sa ”Och kom-ihåg: Det är jag som ger svaren och ni ställer frågorna”. Nu är det din tur att vara Magnus Härenstam och ge svaren på alla frågor. Frågor i det här fallet är frågor som dinaFortsätt läsa ”Jeopardy-kommunicera”

Framgångsrik kommunikation – för oss som gillar genvägar

”För oss som gillar genvägar” var undertiteln på min bok. Det tog lååång tid innan jag kunde smälta den, från förlaget föreslagna, undertiteln till min bok. Till MIN bok. Jag som aldrig tagit en genväg i hela mitt liv. Eller? Jag tror att framgång och lyckad kommunikation handlar om långsiktigt och hårt arbete – ingenFortsätt läsa ”Framgångsrik kommunikation – för oss som gillar genvägar”

Tremeningsövningen

Det du vill ha sagt ska kunna formuleras i tre meningar. Har du mer du vill säga är det oftast bättre att göra två texter. Det lärde jag mig av en mycket skicklig copywriter när jag skrev min bok. Du har så otroligt kort tid på dig att fånga läsaren. Så säg det du villFortsätt läsa ”Tremeningsövningen”

Prata bara med mig

Oavsett om din målgrupp består av en, två eller miljoner så är alltid mottagaren bara en. Jag är en. Kommunicera med mig. Kommunicera inte med mig som jag vore en hel målgrupp (förhoppningsvis är jag inte hela din målgrupp). Jag vill känna att du pratar med mig. Tänk att det sitter en person framför dig;Fortsätt läsa ”Prata bara med mig”

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.