Gymmet

Mina barn gör mig till en bättre kommunikatör

Igår kom min lilla Edit gråtandes. Hon hade slagit sig 🤕.  Som den ansvarsfulla och omtänksamma förälder jag är frågade jag: ”Var har du slagit dig?” Hon sprang iväg. Stannade. Och pekade på bordet: ”Där.” Ett perfekt och korrekt svar! MEN, jag var ju tämligen ointresserad av att det var bordet som gjort henne ont. Jag var otydlig. En bättre fråga hade varit: ”VarFortsätt läsa ”Mina barn gör mig till en bättre kommunikatör”

Jeopardy-kommunicera

Jeopardy-kommunicera Minns du Magnus Härenstam i tv-programmet Jeopardy? I fjorton år hälsade han på i våra hem och sa ”Och kom-ihåg: Det är jag som ger svaren och ni ställer frågorna”. Nu är det din tur att vara Magnus Härenstam och ge svaren på alla frågor. Frågor i det här fallet är frågor som dinaFortsätt läsa ”Jeopardy-kommunicera”

Framgångsrik kommunikation – för oss som gillar genvägar

”För oss som gillar genvägar” var undertiteln på min bok. Det tog lååång tid innan jag kunde smälta den, från förlaget föreslagna, undertiteln till min bok. Till MIN bok. Jag som aldrig tagit en genväg i hela mitt liv. Eller? Jag tror att framgång och lyckad kommunikation handlar om långsiktigt och hårt arbete – ingenFortsätt läsa ”Framgångsrik kommunikation – för oss som gillar genvägar”

Tremeningsövningen

Det du vill ha sagt ska kunna formuleras i tre meningar. Har du mer du vill säga är det oftast bättre att göra två texter. Det lärde jag mig av en mycket skicklig copywriter när jag skrev min bok. Du har så otroligt kort tid på dig att fånga läsaren. Så säg det du villFortsätt läsa ”Tremeningsövningen”

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.