Handskriven hälsning

I en gammal mjölkfabrik på södra Gotland producerar Elisabeth Hellström gin under det egna varumärket Hellström Gin. En ung tjejs halvgalna idé blev verklighet 2016. Sedan dess har framgångarna avlöst varandra och hon har prisats flera gånger.

En rolig sak hon gör är att signera alla flaskor för hand. Det gör varje flaska unik och skapar den känsla av småskalighet och personlighet hon är ute efter. 

Att skriva ett personligt brev eller ett personligt tack till din nya kund skapar en känsla av närhet och äkthet. Det kan vara något i stil med: ”Vad härligt att du har köpt den här tröjan. Hoppas att du får många sköna, härliga stunder och minnen i den. Lev livet!”

Övning: Personligt tack

Ta ett litet papper (antingen helt vitt eller med din logga på) och skriv ett personligt tack. Skriv 50 stycken direkt så är de redo att läggas med när du skickar iväg nästa produkt. Visst, det kan tyckas opersonligt att skriva 50 identiska hälsningar, men bara grejen att du skriver dem för hand gör att det blir personligt och det kommer garanterat att uppskattas av mottagarna. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s