Prata bara med mig

Oavsett om din målgrupp består av en, två eller miljoner så är alltid mottagaren bara en. Jag är en. Kommunicera med mig. Kommunicera inte med mig som jag vore en hel målgrupp (förhoppningsvis är jag inte hela din målgrupp). Jag vill känna att du pratar med mig.

Tänk att det sitter en person framför dig; försök att skriva till den som om du skulle pratat med den. Sluta säga och skriva ni, använd du.

Gör såhär:

– sluta skriva ni, använd du-tilltal
– tänk på en person, och skriv för den personen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s