Anlita mig 2

Jag tror inte på långa och krångliga strategier som det aldrig blir verkstad av.
Inte heller på korta, snabba punktinsatser utan mål och mening.

För precis som världens bästa träningsprogram för gymmet inte gör dig mer vältränad, om du inte gör övningarna, så kommer inte världens bästa kommunikationsstrategi göra dig framgångsrik, om du inte gör jobbet med regelbundna kommunikationssatser. Inte får du större biceps heller av att göra en armhävning då och då.

Kommunikation handlar om en helhet. Genom långsiktigt och kontinuerligt nötande skapas de där framgångsrika resultaten man vill åt. De där resultaten vill jag skapa åt er. Och det kan jag göra som er kommunikatör.

Som er kommunikatör kommer jag:

  • ta helhetsansvaret för all er kommunikation
  • sköta all löpande kommunikation (webb, copy, innehållsproduktion, sociala medier, trycksaker, nyhetsbrev, annonser med mera)
  • göra tydliga kommunikationsförflyttningar för verksamheten. Genom att utifrån företagets vision och mål sätta tydliga planer och genomföra konkreta kommunikationsinsatser.

Omfattning
Beroende på målsättning, ambition och vad du vill ha hjälp med går jag in och jobbar olika många timmar och under olika lång tid. Men för att skapa framgångsrika kommunikationsresultat krävs långsiktighet, uthållighet och kontinuerligt. Därför är det vanliga att jag jobbar löpande 4-16 timmar i veckan under minst sex månader. Men det kan också handla om kortare uppdrag.

Det jag rekommenderar är att vi bokar ett möte så att vi tillsammans kan se dina behov och komma fram till om vi ska jobba ihop. Och att jobba med mig ska vara enkelt, ge resultat och vara himla skoj=)

Men jag behöver ju inte en hel kommunikatör, jag behöver ju bara någon som …
– Kan sköta er innehållsproduktion? eller
– Kan skriva inlägg och artiklar som verkligen blir lästa? eller
– Kan ta fram vass copy till ert marknadsföringsmaterial? eller
– Kan stärka ert redan grymma kommunikationsteam?

Då är du så klart också välkommen att höra av dig. Jag har lång och bred erfarenhet av kommunikation, varumärke och marknadsföring och jobbar idag med kunder på alla möjliga sätt. Hör av dig så hittar vi rätt!


Bolmörtsvägen 8
603 66 Norrköping