Om Robin

Civilekonomen som aldrig bokfört. Det är jag det. Det blev inget debet och kredit för mig. Debet och kredit, vad är det för ord egentligen? På tal om ord, det har jag pysslat desto mer med.

För i över tolv år har jag arbetat med kommunikation, varumärke och marknadsföring. Jag vet inte hur många titlar jag haft genom åren: kommunikationschef, opinionsbildare, skribent, digital strateg och content manager; innehållsplanerare, pressansvarig, webbredaktör och redaktör; kommunikationsstrateg, marknadskoordinator, författare.

Jag har varit mycket. Och gjort mycket. Många skulle nog kalla mig generalist. Det gör jag också. Generalist med extra stor kompetens inom content och copy.

Idag är jag kommunikationsPT och hjälper företag och organisationer att nå fram och framgång med sin kommunikation. Jag tror på tydliga och enkla strategier som det blir verkstad av. På långsiktigt och kontinuerligt kommunikationsarbete. Jag har en bred kommunikationskompetens, lång erfarenhet och ett stort nätverk. Så när du saknar tid och ord, anlita mig som den vältränade kommunikatör jag är.

Jag bor och lever i Norrköping tillsammans med min fru, våra två barn och katten Rolf. Jag gillar löpning, älskar popcorn och har gjort Sveriges största smörkniv (har dock inte kvar rekordet, vilket jag är mäkta besviken över).

Och det här om att jag är civilekonom som aldrig bokfört, nu är det väl slut på det när jag startat företag=)

Ha det fint så hörs vi! 👋